VÄLKOMMEN

  till Tun och Tunbygdens hemsida.

Här kommer du kunna läsa om Tunbygdens Intresseförenings arbete för Tun. Du kommer också kunna läsa om händelser, företagare, föreningsliv och om oss som bor i Tun och Tunbygden.

Jag som ansvarar för hemsidan heter Raina Karlsson och har fått uppdraget av  Tunbygdens intresseförening. För er som inte känner mig kan jag berätta att jag har tidigare arbetat på Tuns biblioteket och har bott i Tun sedan 1972.

Som ni ser finns det en menyrad längre upp under bilden där menyorden är klickbara. I Senaste nytt kommer alla inlägg att publiceras och där har ni också möjlighet att kommentera genom att trycka på pratbubblan överst till höger i inlägget.

Jag hoppas kunna uppdatera hemsidan regelbundet och är tacksam för tips vad inläggen skall handla om, eller om du själv vill skriva något på hemsidan så kontakta mig  rainakarlsson49@gmail.com

Ni som är företagare i Tunbygden och vill vara med under FÖRETAG får gärna höra av er till mig,

Jag hoppas att hemsidan skall bli en gemensam mötesplats för Tun och Tunbygden, lite som en Tuntidning där du kan hitta och läsa om det mesta som händer på orten.

OBS vill du tillbaka till startsidan klicka på TUN OCH TUNBYGDEN

/Raina K

DSC_0146-002