F7 ÅTERUPPTAR FLYGNINGAR FRÅN SÅTENÄS

DSC_0081

Under året har ett stort banjobb genomförts på Skaraborgs flygflottilj. Bana 01/19  (nord/sydlig riktning ) är nybyggd från grunden. Under tiden har flygning skett från bana 11/29, dvs i väst/östlig riktning.

Under sommaren har bankorset byggts om vilket medfört att inga start och landningar har kunnat ske från Såtenäs. Men nu är arbetet snart klart och bana 11/29 planeras öppna för flygningar 1 oktober. Bana 01/19 är ännu inte klar för start och landningar.

 Vi går även in i det mörka halvåret vilket innebär kvällsflygning på torsdagar med flygning fram till klockan 21:30. Flygning kan i undantagsfall ske på tisdagskvällar som alternativ till torsdagar. Flygning kommer dock endast att ske en kväll i veckan, inte både tisdag och torsdag.

Med vänlig hälsning
SKARABORGS FLYGFLOTTILJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.