ÅRSMÖTEN

FMK Såtenäs årsmöte 2017

Årsmötet hölls tisdagen den 30:e mars i Matsalen på Såtenäs, här ovan ser du prisbordet från vårt närvarolotteri.

Efter sedvanligt årsmöte, bjöds det på tacobuffe. Till kaffet höll Håkan Brandt ett gästande föredrag. Årsmötet avslutades med klassiskt närvarolotter. 56 st. medlemmar närvarade i år!

Kort om mötet:

Vi är idag cirka 650 medlemmar i föreningen, men som i alla föreningar kan man räkna med ett tapp på cirka 10% per år. Därför behöver vi ständigt nya medlemmar för att kvarstå som förening, en uppmaning till alla. Sprid vad vi gör, att det går att hyra släp förmånligt, möjlighet till biltvätt och en mängd bra rabatter hos olika företag!

Årets medlemsresa går till Husqvarna fabriksmuseum. Förslaget från årsmötet var dock att vi genomför resan senare på året, september lämpligen. Många är upptagna i Juni och det är svårt att få ihop tillräckligt deltagande!

Den största nyheten från årsmötet är dock att Clas-Göran Malm slutar som ordförande för FMK-Såtenäs. Han har suttit som ordförande sedan i mitten på 90-talet och känner nu att det är dags för nya krafter att ta över. Valberedningen hade inte lyckats få fram en ny kandidat till mötet. Årsmötet beslutade att välja Per Hansson till ny ordförande. Han arbetar idag på flygverkstaden på Såtenäs och kommer presentera sig mer för föreningen längre fram. Clas-Göran slutar dock inte helt, utan kommer vara kvar i styrelsen på annan position, där hans roll framförallt blir mentorskap till Per.

Carstein Martinsson, Ewelina Hansson och Lech Malko valde att inte förlänga sin mandatperiod i styrelsen. Vi tackar dessa för bra arbetsinsatser och välkomnar istället Robin Svensson och Simon Paulsson in i styrelsen.

Mer om den nya styrelsen kommer efter det konstituerande mötet.