MINIGOLFBANA

images (1)

Tun har fått möjlighet att ta över minigolfbanan som finns på Skaraborgs Flygflottilj F7, enligt Arbetsgruppen Attraktivt Centrum.

 

Tycker ni att det skulle vara bra?
Var i Tun skull minigolfbanan placerats?

Undertecknad har funderat  och spånat om Klockarvallen skulle vara ett alternativ. Klockarvallen ligger, för er som inte vet,vid väg 2559 ( Grästorp -Örslösa ) på norra sidan, mellan Stenkullen och Tuns lanthandel.

027-001

Det finns ett stort grönområde och en del av detta område skulle kunna passa för minigolfbana. Det ligger nära turistvägen Vänerslingan, nära till parkering Stenkullen där ofta husbilar och turister stannar och även övernattar, vad skulle inte då vara mera passande än en sväng till minigolfbanan? Det är också nära till Tuns Lanthandel för inköp av dryck och glass mm. Man skulle också kunna placera bänkar efter trädridån, utsmycka med blomsterurnor göra området inbjudande för oss Tunbor och naturligtvis för andra som vill vila sig efter en en sitesing runt i byn.

ääää

Det finns även en gräsväg bakom trädridån som går mellan Stenkullen  och kyrkan
Gräsvägen skulle naturligtvis göras mera promenadvänlig bl.a för rullstolar, barnvagnar och rullatorer.

Så här kunde det kanske se ut på Klockarvallen .

Fotomontage Raina K

 Eller vad tycker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.