HÄNT I VECKAN

I måndags blåste vi in i sommarmånaden Juni och här
kommer ett axplock av händelser från Tun.

077-002Som hemsidan redan beskrivit i ett tidigare inlägg gästade Musikskolans paradorkester från Lidköping skolgården i Tun. En tradition som har många år på nacken och är ett välkommet besök.

DSC_0075

Senare på kvällen var det åter tipspromenad. Denna gång var det pensionärsföreningen som stod som arrangör och Britt Nilsson, Tun var den enda som hade alla tolv rätt. Grattis!

DSC_0098

På tisdag mötte Tuns boulegäng Jung i en hemma match. Tyvärr så slutade det med förlust för vårt boulespelande lag.

DSC_0076

På kvällen hade Centrumutvecklingens styrgrupp sitt sista möte före sommaruppehållet där bl.a ordförande i Vänerslingan Roland Gustavsson var på besök och berättade om fortsatta satsningar i Vänerslingan.

DSC_0216

Man kunde i veckan också notera en stor lyftkran med sin höga arm som sågs över hela byn. Man har under våren byggt ett transformatorhus på den gamla transformatorplatsen i Tun och man är nu inne i slutfasen. Lyftkranen var då till stor hjälp när man lyfte den 16 ton tung transformatorn på plats.

PicMonkey Collageq

Vackra sommarblommor på våra kyrkogårdar har planterats av församlingens vaktmästare och utanför församlingshemmet i Tun hade man blomsterdepå.

PicMonkey Collaged

Nu önskar Hemsidan alla som tittar in en fin söndag och ser framemot en ny händelserik vecka i Tun och Tunbygden.

Text o foto /Raina K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.